Feesttent Voorthuizen voor 1400 bezoekers

30 december 2007 om 00:00 Nieuws

VOORTHUIZEN - De tent van het Voorthuizense Nieuwjaarsfeest op het Oranjeterrein wordt tweehonderd vierkante meter groter dan vorig jaar. Er passen 1400 feestgangers in, die veilig het nieuwe jaar ingaan vanwege acht dubbele branduitgangen.

,,Het was bij de jaarwisseling 2006/2007 een beetje aan de krappe kant’’, zegt Frits de Booij van dorpshuis ‘t Trefpunt. ,,De bezoekers pasten er wel in, maar voor de zekerheid hebben we dit keer een tent van duizend in plaats van achthonderd vierkante meter. We kunnen nu ook tweehonderd mensen extra herbergen.’’

,,Het Oranjeterrein is verbeterd. Het is nu een verharde parkeerplaats, waarop de tent wordt neergezet'', vervolgt De Booij. ,,Vorig jaar was het nog een grasveld. Zes man zijn vrijdag bezig geweest om de tent op te bouwen en er komt nog een bedrijf om de kachels te plaatsen. Er zijn voldoende toiletvoorzieningen gezorgd en een groot aggregaat zorgt voor stroom voor licht en geluid.''

Tot 18.00 uur op oudjaarsdag is er nog de mogelijkheid om kaartjes aan te schaffen. ,,Ik hoop dat het gezellig wordt en dat alles zonder problemen verloopt. Ik ben een gelukkig mens als dat lukt’’, aldus De Booij.

De kaartverkoopadressen zijn: Van Beek Mode, Apeldoornsestraat 14; Café De Lindeboom, Hoofdstraat 183 en dorphuis ‘t Trefpunt, Roelenengweg 25 in Voorthuizen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie