Dick Schreuder hoofdtrainer bij SDV Barneveld

28 december 2007 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - SDV Barneveld heeft Dick Schreuder aangesteld als hoofdtrainer. Hij tekende donderdagavond een contract voor de rest van dit seizoen en het komende seizoen. Hij is de opvolger van de eerder deze maand ontslagen André Simmelink.

Dick Schreuder (36) combineert tijdens de tweede seizoenshelft zijn werkzaamheden bij SDV Barneveld met het hoofdtrainerschap bij Fortissimo uit Ede. Hij zwaait inmiddels twee jaar de scepter bij de derdeklasser (zondag). De ambitieuze trainer wil het seizoen daar ,,op een goede manier’’ afsluiten. ,,Ik ga geen club tussentijds verlaten om ergens anders te kunnen beginnen,’’ zo zei Schreuder vanochtend.

De Barnevelder is blij met de kans die hij als trainer krijgt. ,,Het is een grote uitdaging. Bovendien is het een flinke stap hogerop. Daar komt nog bij dat SDV Barneveld eigenlijk mijn club is. Ja, dat geeft wel een speciaal gevoel. Ik weet heel goed dat mijn positie binnen de club zal veranderen. Ik krijg er steeds meer zin in om te beginnen.’’

Het SDVB-bestuur is ,,verheugd’’ dat het Dick Schreuder als trainer aan de club heeft weten te binden. ,,Hij is samen met de Technische Commissie verantwoordelijk voor het technische beleidsplan van de club, waarvan voetballen volgens het 4-3-3 systeem, met zoveel mogelijk Barneveldse jongens de hoofdmoot is. We denken daarom dat hij als geen ander op een goede wijze invulling aan het plan kan geven’’, aldus een verklaring van het bestuur van de Barneveldse eersteklasser.

Op de foto van links naar rechts: penningmeester Jan van Beek, Dick Schreuder en bestuurslid technische zaken Wilco van Dijk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie