Wichink Kruit en Gerbrands weg

25 april 2007 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - De volleyballers Roy Wichink Kruit en Vincent Gerbrands verlaten Holland Parket/SSS.

Eerstgenoemde, dit jaar meestal geen basisspeler bij de hoofdmacht van de Barneveldse volleybalvereniging, zet zijn sport op een wat lager pitje en gaat volgens technisch manager Willem Held ,,misschien” in het tweede spelen.

De 21-jarige passer/loper Gerbrands, ook niet altijd zeker van een vaste plek in het kader, verhuist volgend jaar naar Alkmaar.

Rondom de positie van spelverdeler Rens Timmerman is op dit moment nog niet alles duidelijk. Daar komt de komende weken meer helderheid over.

Eerder was al bekend geworden dat Ernst Zijlstra, Joris Marcelis en Stefan Gammauf de club verlaten. Enige nieuwe speler tot op heden is Pieter Glerum. Mark van Roekel, Frank Schutten, Geert-Jan Welink, Mark Klapwijk en Pim Kamps blijven actief bij de vereniging die volgend jaar, met de nieuwe trainer Adri de Wilde, actief is in de nieuwe B-league. Deze afdeling is bedoeld voor de beste vijf ploegen uit beide eerste divisies en de nummers negen en tien van de eredivisie. Dit is dus een soort tussenklasse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie