Puntje voor Valleivogels tegen Almere

23 april 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De wedstrijd tegen Almere gold duidelijk als een voorgerecht.

Supporters nemen afscheid van hoofdtrainer

De hoofdmaaltijd kwam na de wedstrijd. De supporters en businessclub namen toen afscheid van trainer Jan van den Heuvel.

Voorbarig

Een beetje voorbarig wel omdat Valleivogels haar laatste thuiswedstrijd nog niet heeft gespeeld. Op zaterdag 12 mei volgt in ieder geval nog de ontmoeting tegen Kennemerland in het kader van de eerste ronde van de nacompetitie.

Afgelopen zaterdag wachtte echter Almere dat als laatste ploeg in de competitie dit seizoen sportpark De Bree-West bezocht.

De wedstrijd stelde weinig voor. Voor Almere stond er niets meer op het spel. Valleivogels hield in het achterhoofd al voorzichtig rekening met de nacompetitie die op zaterdag 5 mei van start gaat.

Trainer Van den Heuvel begon met Johan de Vries op de bank; de verdediger kreeg nog rust voorgeschreven na zijn blessure.

Daarnaast kon de trainer niet beschikken over de geschorste spelers Arian van Diermen, Erik van Eem en Evert Jan van Dijk. De selectie van Valleivogels is echter breed genoeg om dit gemis op te vangen; daar verschuilt Van den Heuvel zich ook niet achter. Ook het feit dat Valleivogels drie weken geleden haar laatste competitiewedstrijd speelde, was geen reden voor het matige spel tegen Almere.

Remise

Pas in blessuretijd stelde David Wagensveld, hij speelt in het nieuwe seizoen voor hoofdklasser VVOG uit Harderwijk, het gelijke spel veilig; 1-1.

Valleivogels staat nu vierde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie