Wim Koelewijn is sinds 1 december de nieuwe eigenaar van Visspeciaalzaak 't Visnet.
Wim Koelewijn is sinds 1 december de nieuwe eigenaar van Visspeciaalzaak 't Visnet. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Nieuwe eigenaar Visspeciaalzaak ’t Visnet

10 december 2020 om 10:31 Zakelijk

BARNEVELD Even voorstellen. Wim Koelewijn is sinds 1 december de nieuwe eigenaar van Visspeciaalzaak ‘t Visnet. Hij heeft het stokje overgenomen van Lambert Bos. De nieuwe eigenaar kent het klappen van de zweep. Hij werkt al meer dan 35 in de vis, geboren en getogen tussen de vis. Graag stelt hij zich verder voor.

,,Ik werk al vanaf mijn vijftiende in de vis, kom uit een echte visfamilie met roots in Spakenburg”, legt Wim uit. ,,Ik heb jarenlang op de markt gestaan en heb twintig jaar viswinkels gerund in Rhenen en Bilthoven.” Wim benadrukt dat het team van ‘t Visnet hetzelfde blijft, hij krijgt alleen support in de winkel van zijn rechterhand John van Kempen: ,,Hij komt het bestaande team versterken. Wij kennen elkaar al jaren en weten hoe het wereldje van de lekkere vis in elkaar zit.”

KWALITEIT Wim legt de lat hoog als het om kwaliteit gaat. De vis die bij ‘t Visnet in de vitrines ligt heeft hij zelf beoordeeld en gekocht: ,,Ik werk al jaren samen met groothandels in Spakenburg. Daar koop ik in waar ik achtersta, omdat ik zie wat ik koop. Daarna rij ik ermee naar de winkel in Barneveld, waar we het vervolgens verder bewerken en op een mooie manier presenteren aan de vele visliefhebbers die ‘t Visnet bezoeken.”

DIVERS AANBOD Wim ziet, mede door de coronacrisis, een nieuwe tendens: ,,Natuurlijk komen mensen bij ons langs voor bijvoorbeeld versgebakken vis en andere visspecialiteiten, maar we zien ook dat er meer belangstelling is voor kant- en klare vismaaltijden. Lekkere ovenschotels die je zo kan opwarmen en nuttigen. Gemak dient de mens, ook een idee voor de komende feestdagen. Wij beschikken over een divers aanbod.”
Ben je dol op vis, maar is het lastig om de deur uit te gaan? Geen probleem, alle producten zijn online te bestellen, benadrukt Wim: ,,En we bezorgen het gewoon bij je thuis. Die service vinden wij heel gewoon.”

RESTYLEN Wim: ,,De verwachting is dat we vanaf begin volgend jaar de winkel gaan restylen en een nieuwe look geven. Maar dat is ook afhankelijk van de coronamaatregelen. De komende weken focussen we ons eerst op de feestdagen. Kom gerust langs voor lekkere vis, je bent welkom of kijk op de website.”

Visspeciaalzaak ‘t Visnet. Nieuwstraat 38 in Barneveld. Meer info via www.visnetbarneveld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie