Jan Snel (links), Wim Zwerus en Frank van Veldhuizen.
Jan Snel (links), Wim Zwerus en Frank van Veldhuizen. J. van Veldhuizen
Ondernemer in beeld

Nieuwe samenstelling directie Faam Werkt

26 november 2020 om 09:18 Zakelijk

BARNEVELD Faam Werkt heeft een nieuwtje. Sinds kort zijn de medewerkers Jan Snel en Frank van Veldhuizen geparticipeerd in het uitzendbureau dat flink aan de weg timmert. Oprichter/eigenaar Wim Zwerus is blij met de aanvulling uit eigen gelederen: ,,Samen gaan we met Faam Werkt vooruit en blijven doen waar we goed in zijn.”

,,Faam Werkt in Barneveld is in 2007 door mij opgericht, vorig jaar hebben we ons 12,5-jarig bestaan met elkaar gevierd. Afgelopen jaren hebben we met elkaar een prachtig en succesvol bedrijf weten op te bouwen met een gezonde en stabiele klantenkring. Om de continuïteit van Faam Werkt te borgen, de bedrijfscultuur intact te houden en Faam Werkt verder uit te bouwen, zijn Jan Snel en Frank van Veldhuizen geparticipeerd in Faam Werkt. Beide collega’s zijn lange tijd in dienst en we vormen met elkaar al jaren de directie van Faam Werkt.”

DRIVE Wim is een man met een missie en een persoonlijke drive. Hij werkt al meer dan een kwart eeuw in de uitzendbranche. Hij schopte het in die tijd van intercedent tot regiodirecteur. De oprichting van Faam Werkt bevestigt zijn persoonlijke ambities. En hij weet het als geen ander, mensen ‘onderbrengen’ bij het juiste bedrijf is een vak. Daar komen zowel kennis, inlevingsvermogen als doorzettingsvermogen bij kijken: ,,Onze kracht is dat wij veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van interne medewerkers omdat ik wil dat goede medewerkers lang bij ons blijven. Hoe meer ervaring zij hebben, hoe beter ze worden en hoe beter ze in staat zijn aantrekkelijke klanten binnen te halen. En daar komen vervolgens weer goede kandidaten op af. Een win-winsituatie.”

Wim geeft graag nog een doorkijkje naar de toekomst: ,,Doorbouwen aan wat Faam Werkt nu is. Ik hoop dat we op een stabiele manier, met een leuk team, het maximale eruit kunnen halen voor onze klanten, kandidaten en onszelf.”

Faam Werkt gaat onverstoorbaar door, het team zet de schouders er nog eens extra onder, beklemtoont Wim: ,,Sterker, we blijven ons focussen op het ontzorgen van klanten op het gebied van personeelswerving en recruitment advies. De lat blijft hoog liggen. Persoonlijk contact en een open werkwijze leidt immers tot het beste resultaat voor de lange termijn. Blijf ons volgen, dan hoort u binnenkort meer van ons.”

Faam Werkt is gevestigd aan de Stationsweg 75A in Barneveld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie