Afbeelding
Ted Walker Fotografie

Spectaculair aanzoek in Barneveld: letterlijk en figuurlijk in hoge sferen

21 november 2020 om 14:30 Mensen

BARNEVELD Ergens op de Briellaerdseweg bij Barneveld wacht een gespannen meisje met mooi rood haar. Ze staat bij de voordeur van het huis. Ze weet dat er iets gaat gebeuren, maar wat? Ze moest buiten gaan staan, dat waren haar enige instructies.

Ted Walker

,,Komt er nou een fotograaf aangelopen?’’, vraagt Trudy Jansen, zo heet het meisje, hardop. Terwijl ze dat zegt, is ineens het geluid van een helikopter hoorbaar. Een grijze helikopter die een rondje maakt boven het huis van Trudy. Op zich niks bijzonders, totdat die helikopter de landing inzet en twee minuten later in de schapenwei naast haar huis staat.

HELIKOPTER Een half uur daarvoor stapt André Floor, de vriend van Trudy, in Harskamp de hangar van HeliAir Helicopter Services binnen. ,,Wat ik ga doen? Mijn meisje ten huwelijk vragen’’, vertelt André. ,,In eerste instantie zou ik met een klein vliegtuigje gaan, maar die piloot is net terug in Nederland en moet eerst zijn brevet hier weer verlengen. Tja, ik moest iets anders bedenken, want ik wilde er wel iets bijzonders van maken. En toen dacht ik ineens aan een helikopter. Uiteindelijk is dit denk ik nog wel mooier dan een vliegtuig, want hiermee kan ik naast het huis landen.’’

Als het veilig is om uit te stappen, komt André met grote stappen op zijn Trudy af. Voor haar is het inmiddels duidelijk, dit is het moment waarop ze wachtte. Als André op zijn knie gaat zitten en haar een ring voorhoudt - met op de achtergrond de helikopter - is het sprookje compleet. Volmondig zegt ze ja, om vervolgens haar André vol emotie in de armen te vallen. Na de nodige kussen en knuffels vliegt Trudy mee terug naar Harskamp. In hoge sferen dus, letterlijk en figuurlijk.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie