Mees Bettink zoekt 'regelaars' om met zijn bedrijf de volgende stap te kunnen zetten.
Mees Bettink zoekt 'regelaars' om met zijn bedrijf de volgende stap te kunnen zetten. Pauw Media
Werk in de regio

Bettink Regeltechniek zoekt personeel

20 november 2020 om 10:08 Zakelijk

TERSCHUUR Bettink Regeltechniek is een kleinschalig, compact bedrijf dat de vleugels verder wil uitslaan. Om dit mogelijk te maken is het Terschuurse bedrijf op zoek naar vakkundig en ervaren personeel. Het bedrijf heeft ruimte voor een Werkvoorbereider projecten en een Projectuitvoerder onderhoud.

Bettink maakt installaties en daarmee bedrijfsgebouwen, scholen of kerken slimmer. Intelligentie toevoegen aan installaties, zodat deze optimaal functioneren en eenvoudig bediend kunnen worden. Het goed werkend krijgen van complexe onderdelen binnen verschillende installatiedelen. Daar liggen de duurzame uitdagingen voor de toekomst.

Eigenaar/oprichter Mees Bettink: ,,Omdat we graag willen groeien zoeken wij extra mensen, zodat we verder kunnen bouwen aan een prettig leefcomfort voor gebruikers en verduurzaming van gebouwen. Technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld in de vastgoedbranche, volgen elkaar in rap tempo op. Slimme gebouwen maken een opmars. En daar dragen wij vanuit onze kennis en kunde graag een steentje aan bij.”

WERKVOORBEREIDER Mees: ,,Als Werkvoorbereider projecten ben je goed in het vertalen van een offerte of bestek naar ontwerpgegevens voor regelkast, regeltechnische omschrijving en planning. Je bent communicatief vaardig en de drijvende kracht tussen calculatie en uitvoering. Overleg met klanten en leveranciers maken ook deel uit van je werkzaamheden.”

PROJECTUITVOERDER Ook intelligente systemen verdienen onderhoud en service. ,,Specialistische nazorg vinden wij belangrijk. Zowel tijdens, maar ook na de garantieperiode. Als Projectuitvoerder onderhoud voer je zelfstandig onderhoud en service uit. Ter plaatse of op afstand. Van eigen projecten maar ook die van anderen. Je signaleert gebreken en geeft adviezen voor de juiste oplossingen, maar nog belangrijker, je geeft ook adviezen voor besparende maatregelen. Daarnaast zorg je voor continuering van bestaande onderhoudscontracten en breidt dit uit met nieuwe projecten.”

Wat Bettink verwacht? ,,Voor beide functies minimaal drie jaar ervaring in meet- en regeltechniek of vijf jaar ervaring als servicetechnicus installatietechniek. Daarnaast bieden wij voor beide functies een auto en telefoon van de zaak, vakgerelateerde opleidingen en een goed marktconform salaris.”

Wil jij ook deel uitmaken van dit servicegerichte team? Op de website van Bettink Regeltechniek kun je de vacatures nog eens rustig nalezen. Pak bij vragen gerust de telefoon.
Mees Bettink: 0342-701064

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie