Wout-Jan van Middendorp (links) en Helfred Woortmeijer van Schuiteman Family Services.
Wout-Jan van Middendorp (links) en Helfred Woortmeijer van Schuiteman Family Services. picturing people
Advertorial

Schuiteman Family Services denkt mee

7 november 2020 om 10:14 Zakelijk

BARNEVELD/REGIO Een zorgvuldig opgebouwd vermogen is de fundering voor de verdere toekomst. Dit vermogen verdient alert, zorgvuldig en adequaat beheer. Schuiteman Family Services beschikt over de kwaliteiten om vermogen te beheren en in stand te houden. Senior Family Officer Helfred Woortmeijer vertelt er meer over.

door Feike Klomp

,,Onze focus ligt op de ontzorging van de ondernemer en/of de vermogende particulier. Het in standhouden van hun vermogen vergt naast kennis ook veel tijd. Door deze zorg uit handen te nemen kunnen zij de aandacht richten op andere zaken die zij leuk of belangrijker vinden. Het ontzorgen is puur maatwerk omdat elke situatie weer anders is.”

RENTMEERSTERSCHAP Dit ‘rentmeesterschap’ is zeer divers en breed: ,,Wij nemen bijvoorbeeld de financiële en administratieve zaken uit handen, regelen het betalingsverkeer en wikkelen belastingaangiftes af. Dat doen we zorgvuldig en volgens de wettelijke voorschriften.” Advisering is een andere kracht van Schuiteman Family Services: ,,Door gebruikmaking van onze expertise denken wij mee over uw kapitaal, zowel van ondernemers als van particulieren. Op de bank laten staan of toch gaan beleggen? Op basis van de wensen maken wij een toekomstgericht voorstel over wat u met uw vermogen kan doen en brengen dat in lijn met de plannen die u heeft. Vervolgens houden wij u periodiek op de hoogte via een rapportage.”

Woortmeijer: ,,Cruciaal hierbij is dat wij volledig onafhankelijk werken van banken, vermogensbeheerders en verzekeraars, zodat wij u volledig en objectief kunnen adviseren. In alles staat u centraal; u beslist, wij voeren uit. Daarnaast zien wij dat steeds meer vermogende particulieren wat terug willen doen voor de samenleving en een goed doel willen steunen. Ook dat traject nemen wij uit handen. We richten de stichting (officiële ANBI status) op en leggen alles officieel vast.”

PA SERVICE ,,Verder bieden wij klanten een pa-service (personal assistance) aan. Dat is het praktisch uitvoeren van algemene ‘regel’ zaken zoals het boeken van een reis, het regelen van een verzekering of vervangend vervoer bij een autoreparatie.”

Meer informatie: Schuiteman Family Services. T: 035-6473472. E: info@schuitemanfamilyservices.com. I: www.schuitemanfamilyservices.com 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie