PREMIUM ARTIKEL

Arnold Span nieuwe artistiek leider De Harmonie

Muziek
Foto: RUBEN MEIJERINK
15 nov 2020, 13:55
01-11-2009 - Almelo.
Repeititie en voorstelling Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) & Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers & Jagers’ (RFGGJ) in het theater te Almelo tbv intranet e folders.
01-11-2009 - Almelo. Repeititie en voorstelling Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) & Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers & Jagers’ (RFGGJ) in het theater te Almelo tbv intranet e folders.
BARNEVELD/BEILERVAART

,,Thuis heb ik altijd muziek om me heen’’, zegt Arnold Span (58) als zijn kaketoe op de achtergrond van zich laat horen. Hij is vanaf het begin van deze maand de nieuwe artistieke leider van De Harmonie en tegelijk de dirigent van het Barnevelds Philharmonisch Orkest.

Op volle sterkte repeteren met het orkest zit er de komende weken nog niet in vanwege de corona-maatregelen. En dat is niet het enige. Span vindt ook dat je niet moet willen repeteren, omdat mensen in de zorg er alles aan doen om het hoofd boven water te houden, je met twee mensen tegelijk op bezoek mag komen en omdat het sporten sterk..

Deel dit artikel via:









advertentie