Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuispersoneel danst Jerusalema Challenge: ‘Dit geeft een enorme boost’

5 november 2020 om 18:49 Corona Coronavirus

BARNEVELD Personeel van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede heeft de Jerusalema Challenge opgenomen. ,,Het geeft ons een enorme boost.” De video is onderaan dit artikel te bekijken.

De Jerusalema Challenge is de danstrend van dit moment. De challenge is gemaakt op de beat van de Zuid-Afrikaanse DJ ‘Master KG’ en het dansje is bedacht door een groep Angolese jongeren. Het lied ‘Jerusalema’ is een ode aan de stad Jeruzalem. De Zuid-Afrikaanse artiest vindt dat iedereen voor eenheid naar de Israëlische hoofdstad moet kijken, zeker in tijden van corona. De challenge is inmiddels wereldwijd door vele miljoenen mensen gedanst en op sociale media geplaatst. 

SAAMHORIGHEID ,,Ons ziekenhuis zet zich in voor de patiënten en inwoners uit de regio Gelderse Vallei met voeding, bewegen en slaap als basis van de zorg. Al maanden is de werkdruk hoog en ondanks de hoge werkdruk zijn wij er altijd voor jou”, schrijft het Edese ziekenhuis. ,,In deze bijzondere coronaperiode is de samenhorigheid in ons ziekenhuis enorm. Deze samenhorigheid heeft de Jerusalema Challenge teweeggebracht! De Jerusalema Challenge is geheel buiten werktijd opgenomen en alle coronamaatregelen zijn strikt in acht genomen. Nu het af is geeft het alle medewerkers een enorme boost voor de aankomende periode!”

Bron video: Ziekenhuis Gelderse Vallei

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie