loopeenden Kinderboerderij Schaffelaar
loopeenden Kinderboerderij Schaffelaar de Rozelaar

Kinderboerderij Schaffelaar gesloten

5 november 2020 om 10:11 lokaal Deel je nieuws

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de kinderboerderij (zowel stallen als dierenweide) vanaf vandaag gesloten tot in ieder geval 19 november. Dit omdat de kinderboerderij een doorlooplocatie is.

Uiteraard vinden we dit ontzettend jammer, maar veiligheid en gezondheid staat voorop.

We hopen jullie snel weer te zien en kijken naar jullie uit. Houd vol, blijf gezond en houd onze social media kanalen in de gaten voor nieuws.

Kinderboerderij Schaffelaar
Kinderboerderij Schaffelaar is gelegen op Het Schaffelaar Erf van Landgoed Schaffelaar. Een oude schuur is de afgelopen periode omgebouwd tot een prachtig dierenverblijf. Op de kinderboerderij zijn dwerggeitjes, ouessant schaapjes, kuhne kuhne varkentjes, ezels en uiteraard echte Barneveldse kippen

Schaffelaar Erf
Landgoed Schaffelaar bestaat uit circa 90 hectare bos en natuur. De onderdelen van Landgoed Schaffelaar zijn Kasteel Schaffelaar, de Oranjerie, de Koewei en Het Schaffelaar Erf. Het Schaffelaar Erf wordt al jarenlang door KBB gerevitaliseerd, zodat er verbinding ontstaat tussen beleven, spelen, natuur, verleden en heden.

Rozelaar
De Rozelaar is een christelijke zorginstelling die mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving biedt. We bieden een veilige warme woonplek, zinvolle dagbesteding en uitdagend werk, midden in de samenleving. Het beheren van een kinderboerderij is een erg mooie aanvulling op de diverse soorten dagbesteding die de Rozelaar al biedt. De cliënten van de Rozelaar staan midden in de samenleving. De Rozelaar vindt het belangrijk om de maatschappelijke zelfstandigheid van cliënten te bevorderen en te behouden. Door het beheren van een kinderboerderij, waarbij bezoekers (jong&oud) langskomen om in contact te komen met de dieren, integreren cliënten in de samenleving en dragen ze hun steentje hier aan bij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie