Afbeelding
Aber Media

Bestuurder met spoed naar ziekenhuis na ongeval in Barneveld

3 november 2020 om 06:43 Ongeval

BARNEVELD Bij een ongeval op de Wesselseweg in Barneveld is maandagavond de bestuurder van een bestelwagen dusdanig gewond geraakt dat de man met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. 

De man reed rond 21.20 uur vanuit de richting Barneveld en botste op een personenauto die net was gedraaid om linksaf de Hoornweg in te draaien. Door de klap schoten beide voertuigen enkele tientallen meters door en kwamen op het naastgelegen fietspad tot stilstand. Een paar fietssters die op het fietspad reden, zagen het ongeval voor hun ogen gebeuren, maar bleven ongedeerd, net als de inzittenden van de personenauto.

De bestuurder van de personenauto, die vanuit de richting Kootwijkerbroek kwam, wilde in eerste instantie rechtsaf de Hoornweg inrijden, maar miste de afslag en was iets verder bij de inrit van een woning gekeerd. Het snelheidsverschil met de personenauto die net de weg was opgedraaid en linksaf wilde slaan, heeft de bestuurder van de bestelwagen waarschijnlijk verrast, waarna de aanrijding niet meer was te voorkomen.

ONDERZOEK De politie sloot de Wesselseweg tussen de Barnseweg en de rotonde met de Hanzeweg af in verband met het onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse. Beide voertuigen zijn na afronding van het onderzoek rond middernacht door een bergingsbedrijf afgevoerd, waarna de Wesselseweg weer werd vrijgegeven.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie