Afbeelding
SDS '55

‘Groot verdriet’ bij SDS’55 Wekerom na overlijden jeugdspeler

28 oktober 2020 om 11:03 Voetbal

WEKEROM/HARSKAMP Voetbalvereniging SDS‘55 in Wekerom treurt na het overlijden van jeugdspeler Endrik Waaijenberg. De 18-jarige Harskamper overleed aan zijn verwondingen, nadat hij in de vroege nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 oktober een ongeval kreeg op de Barneveldseweg tussen Nijkerk en Terschuur. 

De auto waarin hij samen met een eveneens 18-jarige plaatsgenoot zat, raakte door onbekende oorzaak rond 01.00 uur van de weg en kwam op de kant tegen een boom tot stilstand. Daardoor kwamen beide Harskampers bekneld te zitten. Zij zijn door de brandweer uit de auto gehaald. De 18-jarige plaatsgenoot van Endrik raakte eveneens zwaargewond, maar is volgens het SDS-bestuur momenteel buiten levensgevaar.

,,Wij kregen zaterdagochtend het bericht dat twee jongens van SDS’55 Jeugd Onder 19 (JO19) die nacht een ernstig auto-ongeluk hebben gehad’’, schrijft het clubbestuur op de website. ,,Endrik is aan zijn verwondingen overleden. We hebben hier geen woorden voor. Alleen een groot verdriet. Zaterdagavond is JO19 bij elkaar geweest met trainer en begeleiders om het verdriet om Endrik met elkaar te delen. De verslagenheid is groot.’’

De jonge Harskamper was medewerker van de plaatselijke Plus-supermarkt. De eigenaren melden dat de supermarkt donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur is gesloten vanwege de begrafenis van Endrik Waaijenberg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie