Afbeelding
Double F Cosmetica

Parfums gestolen bij inbraak in drogisterij Barneveld

27 oktober 2020 om 12:04 Inbraak

BARNEVELD Bij drogisterij Double F Cosmetica aan de Langstraat in Barneveld is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. De dieven maakten hierbij enkele dure parfums buit. De politie doet onderzoek naar de inbraak.

Rond 3.00 uur ging het alarm af en werden de eigenaren van de drogisterij op de hoogte gesteld van de inbraak. Zij togen snel naar hun zaak in de Barneveldse winkelstraat en zagen dat het slot van de deur was vernield. ,,Daar moeten ze wel even mee bezig zijn geweest. Die deur is heel moeilijk open te krijgen”, zegt medewerker Marjan Fedai van Double F Cosmetica, tevens de dochter van de eigenaar.

De parfumkast bleek opengebroken en veel dure parfums waren verdwenen. ,,Niet de hele kast is leeggehaald, maar een gedeelte ervan. De duurste exemplaren waren wel weg”, aldus Fedai. ,,Zoiets is natuurlijk erg schrikken.”

Fedai tast nog in het duister wie er heeft ingebroken en de parfums heeft meegenomen. Ze roept getuigen op zich te melden bij de politie. ,,Misschien hebben mensen overdag gezien dat bepaalde personen zich verdacht gedroegen rondom de winkel. We hebben hier wel camera’s, maar daarop is niet veel te zien vanwege de duisternis. Laten we hopen dat duidelijk wordt wie dit heeft gedaan.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie