Jeugddienst ‘Leven met God’
Jeugddienst ‘Leven met God’ Marèl van Veen

Jeugddienst ‘Leven met God’

26 oktober 2020 om 21:57 lokaal Deel je nieuws

In de Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat in Voorthuizen wordt op zondag 1 november 2020 om 19.00 uur weer een jeugddienst gehouden. Het thema is deze keer ‘Leven met God’.

‘Voor deze jeugddienst hebben we de hulp ingeroepen van Jan Willem van der Straten’, zegt de jeugddienstcommissie. ‘Groot Nieuws Radio schrijft dat Jan Willem van der Straten (vooral bekend onder zijn naam Dominee Baardmans) bekend staat om zijn positieve vlogs en columns. En juist jonge mensen hebben nu meer dan ooit belang bij bemoediging en handvatten om hun leven met God op orde te krijgen. Tijdens de jeugddienst gaan we verder in op het thema en tussendoor luisteren we naar bekende liederen.’

We zien je graag de 1e van november in de kerk of online! De muziek wordt verzorgd door onze eigen band “Together” en Jan Willem van der Straten, alias Dominee Baardmans, is de voorganger.

Als je deze dienst in de kerk wilt bijwonen, dan moet je je daarvoor aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar reserveren@gk-voorthuizen.nl. Tot uiterlijk zaterdag 31 oktober 12:00 uur kun je je aanmelden voor de dienst. Zet in de mail de namen van de aanwezigen en welke zondag(en) je aanwezig wilt zijn. Je wordt ingedeeld en krijgt per mail bericht als je bij de dienst aanwezig kunt zijn. Als er te veel aanmeldingen zijn, wordt er geloot.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie