Strak en minimalistisch wit, gecombineerd met antracietkleurig hout.
Strak en minimalistisch wit, gecombineerd met antracietkleurig hout. Nanette de Jong Fotografie
DE SPECIALIST

Spanning in de keuken

25 oktober 2020 om 13:50 Wonen

BARNEVELD Heeft u een compleet andere smaak dan uw partner als het op keukens aankomt? Dat is zeker niet iets om ruzie over te maken, zegt keukenspecialist Evert Brouwer met een glimlach. De allermooiste keukens ontstaan juist door verschillende stijlen te combineren.

Landelijk, modern, industrieel.. De tijd dat aan iedere keuken makkelijk een label kon worden gehangen is voorbij. Stijlen combineren is helemaal van nu en dat is goed nieuws voor stellen bij wie de smaken ver uit elkaar liggen. Spannende contrasten zijn de trend; niets hoeft, bijna alles mag. Juist door stijlen te combineren ontstaat een unieke keuken. Niemand wil tenslotte dezelfde keuken als de buren.

EINDELOOS COMBINEREN Er zijn eindeloos veel combinaties te maken. Een marmeren blad geeft een minimalistische greeploze keuken bijvoorbeeld een luxe uitstraling en een hoge, houten kastenwand voegt warmte en sfeer toe in een zwarte of witte keuken. En een messing platina quooker of een verwerende, leren afzuigkap in de vorm van een lamp geeft een leuke twist aan moderne keuken. En zo kan ik nog wel een paar uur doorgaan.

HOUT OP HOUT IS FOUT Van alle materialen combineert hout het makkelijkst. Maar let op: hout op hout is fout. Als u een houten vloer of een pvc-vloer met houtlook heeft, past daar bijvoorbeeld geen houten kastenwand bij. Maar een houten bar of een zwart stalen rek met houten plaat boven het kookeiland kunnen dan weer wel. Ook uw houten vloer biedt gelukkig ruimte voor spannende contrasten. In de keukens van nu is het nooit saai.

Aangeboden door Van Ginkel Keukens

Evert Brouwer van Van Ginkel Keukens in Barneveld | Vanginkelkeukens.nl
Antracietkleurige greeploze keuken met marmerlook werkblad. Om de keuken een eigentijds stempel te geven is gekozen voor een opvallende goudkleurige Quooker.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie