Melanie Hendriks: ,,Veel vrouwen wuiven klachten vaak weg met als argument dat het allemaal gewoon bij het ‘vrouw zijn' hoort.''
Melanie Hendriks: ,,Veel vrouwen wuiven klachten vaak weg met als argument dat het allemaal gewoon bij het ‘vrouw zijn' hoort.'' ...
Ondernemer in beeld

Ling Tai in Barneveld bestaat tien jaar

16 oktober 2020 om 08:03 Zakelijk

BARNEVELD ‘Ik help je graag om weer te genieten van vrouw zijn’. Dat is de lijfspreuk van Melanie Hendriks van Ling Tai in Barneveld. Al tien jaar helpt zij vrouwen om weer gezond te zijn, bewuster te leven en volop te genieten. Zit je niet lekker in je vel of heb je bijvoorbeeld gynaecologische klachten? Een behandeling bij Ling Tai met behulp van acupunctuur en Chinese kruidentherapie helpen je verder.

Veel vrouwen kampen met uiteenlopende klachten waar nog te weinig aandacht voor is, begint Melanie te vertellen: ,,Vrouwen zijn zich nog te weinig bewust van hun lijf. Een verstoring heeft gewoon invloed op je dagelijks leven. Verstoringen in de fysiologie van een vrouw komen bijvoorbeeld tot uiting in de menstruatiecyclus. Ben je uit balans, en heb je daardoor bijvoorbeeld heftige menstruatiepijn, dan heeft dat dus gevolgen voor je werk of je overige dagelijkse bezigheden. En dat is helemaal niet nodig.”

Zo zijn er meer klachten waar met acupunctuur of Chinese kruiden wat aan te doen is. Denk daarbij aan klachten op het gebied van gynaecologie, vruchtbaarheid, menopauze, pijn en chronische vermoeidheid. Melanie van Ling Tai neemt je bij klachten als PMS, pijn, gespannen borsten, onregelmatige cyclus, veel of weinig bloeden, migraine, maar ook juist bij uitblijven van de menstruatie, mee aan de hand met een therapie op maat die aansluit bij jou als persoon.

MINDER KLACHTEN Melanie: ,,Veel vrouwen wuiven klachten vaak weg met als argument dat het allemaal gewoon bij het ‘vrouw zijn’ hoort. Daarmee doe je jezelf tekort. Sterker, ik vind dat je er wat aan moet doen. Met minder klachten heb je tenslotte een meer relaxter leven. Endometriose bijvoorbeeld is een chronisch probleem waar je langdurig last van kan hebben. Het gaat je leven bepalen. Ik denk dat vrouwen daarom eerder aan de bel moeten trekken bij menstruatiepijn.”

De afgelopen tien jaar heeft Melanie ook hele gezinnen geholpen: ,,Dat is het mooie van mijn werk. Dat een vrouw toch zwanger raakt en een gezonde baby krijgt, nadat het eerst maar niet lukte. Overigens help ik ook mannen op het gebied van vruchtbaarheid. Er is met acupunctuur en Chinese kruiden namelijk meer mogelijk dan je misschien denkt.”

CADEAU Omdat Ling Tai tien jaar bestaat krijg je nu bij een behandeling het blad Cyclus & Zo cadeau. Dat is een informatief magazine over vrouwengezondheid. ,,Van lusteloos naar stralend en energiek, dat wil jij toch ook?’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie