Sohome is gevestigd op De Briellaerd in Barneveld.
Sohome is gevestigd op De Briellaerd in Barneveld. ...
Ondernemer in beeld

Van Meubelpartner naar Sohome

15 oktober 2020 om 07:51 Zakelijk

BARNEVELD Hello Sohome, Meubelpartner gaat verder als Sohome. De trendy online woonwinkel, die ook beschikt over een fysieke Conceptstore aan de Anthonie Fokkerstraat, slaat een nieuwe weg in. De online woonwinkel is in dertien jaar uitgegroeid tot een meubelshop waar betrouwbare service heel gewoon blijft.

Mede-eigenaar Willem van Huis: ,,De naam Sohome is bewust gekozen omdat de oude naam Meubelpartner niet meer aansloot bij onze filosofie.” De ontwikkeling van Meubelpartner naar Sohome is een proces waar drie ambitieuze jonge ondernemers trots op zijn. Samen zetten zij in 2007 de schouders onder een online meubelwinkel en een fysieke zaak in Renswoude. En met succes.

Daarmee zijn Willem, Mark van den Top en Antonie van Huis de tijd eigenlijk al ver vooruit. Op de website maak je een keuze en een distributiebedrijf, waar het team nauw mee samenwerkt, brengt het product bij je thuis. Hierbij zijn gratis bezorging, achteraf betalen en retourneren zonder gedoe, nog steeds een van de aantrekkelijke en sterke kenmerken van Sohome.

CONCEPTSTORE ,,Stap voor stap hebben we ons (distributie)proces verbeterd en groeiden we enorm. In 2016 openden we, naast het online aanbod, een fysieke zaak aan de Anthonie Fokkerstraat hier in Barneveld. Daarmee zijn we bereikbaar voor een groter publiek omdat wij merken dat er nog genoeg mensen zijn die naast online shoppen graag een fysieke winkel willen bezoeken om inspiratie op te doen. Vandaar onze Conceptstore boordevol inspiratie en woonplezier waar je op 500m2 een selectie van ons veel grotere aanbod vindt. Daarnaast kun je hier sfeer proeven en ideeën opdoen. Uiteraard helpen we je graag in de winkel verder en begeleiden je naar een passende aankoop.”

GIGAKEUS Online shoppers kunnen op de fonkelnieuwe website van Sohome hun hart ophalen, want er is keuze tussen wel 10.000 artikelen. Van zitmeubelen, tafels, kasten, verlichting, woonaccessoires, slapen tot een verrassend groot aanbod voor de tuin.

KORTINGSACTIE Om de nieuwe look van Sohome te vieren is er een aantrekkelijke actie. Bij aankoop van een product profiteer je van 10% korting. Reken je aankoop dan af met de code ‘BDU10’. ,,Wij nodigen iedereen uit om zowel de nieuwe website als onze Conceptstore te bezoeken. Je bent van harte welkom om Sohome zowel online als fysiek te bezoeken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie