Simplex/SSS boekte haar derde overwinning op rij.
Simplex/SSS boekte haar derde overwinning op rij. Erik van 't Land

Simplex/SSS boekt derde overwinning op rij

11 oktober 2020 om 10:36 Volleybal

BARNEVELD Met een tweede plek op de ranglijst en opnieuw een 3-1 overwinning verloopt de competitie tot nu toe voorspoedig voor Simplex/SSS. In Nieuwleusden won SSS overtuigend van Flash en het enige smetje was de setnederlaag in de laatste set.

‘Van onze kant een iets mindere wedstrijd ten opzichte van de week ervoor, maar we mogen niet klagen. Jammer dat we de laatste set lieten liggen. Het liep niet helemaal lekker toen we wisselden van spelverdeelster. Maartje Koudijs kwam in de ploeg voor Joke Hahn en helaas kwamen we te snel op grote achterstand. Maar we hoeven niet perse kampioen te worden natuurlijk. Een ervaring rijker zullen we maar zeggen.’

BETERE PLOEG Voor het overige was SSS op alle fronten de betere ploeg. SSS ontweek met succes de sterk passende libero van Flash en wist de thuisploeg daarmee te ontregelen in de aanval. Het taktische plan slaagde en leverde een 22-25 setwinst op. In de tweede en derde set boekte SSS een regelmatige winst via 18-25 en 15-25 met een sterk spelende Jaleesa Izijk.