Van Ee Staalspecialisten leverde onder meer een bijdrage aan de bruggen van nieuwbouwproject De Enk in Barneveld.
Van Ee Staalspecialisten leverde onder meer een bijdrage aan de bruggen van nieuwbouwproject De Enk in Barneveld. Van Ee
Werk

Van Ee Staalspecialisten: kom jij bij ons werken?

10 oktober 2020 om 11:45 Zakelijk

BARNEVELD Van Ee Staalspecialisten is dringend op zoek naar personeel. De orderportefeuille is uitstekend gevuld. Mede daarom staan er meerdere vacatures open. Het 55-koppige team zet de deur graag open voor bijvoorbeeld een ervaren constructeur, calculator en een Tekla tekenaar.

Van Ee Staalspecialisten staat al meer dan 40 jaar garant voor vakmanschap dat heeft geleid tot mooie projecten in architectuur, bouw en industrie. Zowel in de regio rond Barneveld als in de rest van het land. Van Ee is een bloeiend bedrijf dat voor diverse sectoren wordt ingeschakeld. Als ontwerper, engineer, bouwer en coproducent.

BRUGGEN Mede-eigenaar Martijn van Ee hierover: ,,Trots zijn we bijvoorbeeld op de realisatie van twee bruggen in de woonwijk Veller. Ook leverden we, samen met andere partners, drie andere (voetgangers)bruggen voor nieuwbouwwijk De Enk in Barneveld. Maar we werken ook voor vele andere opdrachtgevers in het land. Met staal is zoveel mogelijk. Geen opdracht is hetzelfde, dat maakt het werken bij ons zo uitdagend.”
Martijn over de cultuur en sfeer bij van Ee: ,,Wij zijn van oudsher een familiebedrijf. Als het moet zetten we samen de schouders onder een project. Niet praten, maar doen als het erop aankomt. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor een stukje ontspanning.”

COMMUNICATIE Juist vanwege het oplopend aantal opdrachten zoekt van Ee een ervaren calculator. ,,In deze functie ben je dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst mooie en uitdagende projecten kunnen maken. Je zorgt ervoor dat de aanvragen van onze klanten omgezet worden in een goed gecalculeerde offerte en probeert daarin mee te denken met de klant. ,,Als calculator onderhoud je ook contacten met onze leveranciers, heldere communicatie is dus ook belangrijk. Daarnaast ben je natuurlijk accuraat.”

Van Ee is verder dringend op zoek naar een ervaren constructeur, die vakkundig en efficiënt technische ontwerpen voor diverse projecten staalconstructies, trappen en balustrades controleert. ,,Het uitgangspunt hierbij is dat je zoveel mogelijk kostenbesparend te werk gaat, maar dat de wensen van de klant overeind blijven. En als Tekla-tekenaar verzorg je de technische uitwerking van onze projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten zodanig uitgetekend worden, dat deze aan de wensen van de klant voldoen.”

Wil jij ook deel uitmaken van Van Ee Staalspecialisten? Kijk dan op de website voor alle vacatures.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie