bier
bier Philip Arts

Voortsche Bieren stijdt om Beste Bokbier van Gelderland

2 oktober 2020 om 15:51 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Met de start van het bokbierseizoen is ook de verkiezing Beste Bokbier van Gelderland gestart. Brouwerij Voortsche Bieren (Voorthuizen) stijdt met andere Veluwse brouwers  Hert Bier (Putten) en Eembier (Elburg) en nog 8 andere Gelderse brouwers om de titel Beste Bokbier van Gelderland.

 

Bierliefhebbers kunnen vanaf nu online hun stem uitbrengen op het lekkerste bokbier van Gelderland (www.bestebokbiervangelderland.nl). Dat kan door een Bok Box te kopen met de deelnemende bieren en handige proefformulieren. Met de aankoop steunen ze gelijk de actie Beer Geeks Beat ALS. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar dit goede doel. Overigens kunnen ook bierliefhebbers die geen box gekocht hebben, maar wel een van de bieren geproefd hebben hun stem uitbrengen.

 

Philip Arts, initiatiefnemer van de verkiezing: “Het leuke van de verkiezing is dat allerlei bokbieren uit Gelderland bij elkaar zijn gebracht. Een assortiment dat je niet zomaar even in de winkel vindt, omdat ze vaak alleen lokaal beschikbaar zijn. Een bijzondere box dus voor liefhebbers van bokbier en een leuke manier om kennis te maken met de Gelderse brouwers! Verder is er ook een Box waarmee je samen met vrienden een aantal bieren kan proeven om zo thuis een heuse bokbierproeverij te organiseren!”

 

Naast het publiek is er een vakjury van Gelderse bierkenners die ook hun oordeel geven. Het gezamenlijke oordeel van publiek en vakjury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt. Op 1 december wordt de winnaar bekend gemaakt!

 

Meer info: www.bestebokbiervangelderland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie