Afbeelding
Binda
Zorg in beeld

Orthodontiepraktijk Binda: gratis intake

1 oktober 2020 om 18:30 Zorg

BARNEVELD Op woensdagmiddag 7 oktober zet Orthodontiepraktijk Binda, locatie Barneveld, de deuren open voor een gratis intake en advies op het gebied van orthodontie. Vooral bedoeld voor mensen die nog niet precies weten wat te doen met de ziektekostenverzekering voor 2021. Het is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de praktijk in het bijzondere Koetshuis bij Kasteel Schaffelaar.

Orthodontist Saskia Binda over de speciale middag: ,,Uit ervaring weten wij dat veel mensen de komende tijd gebruiken om na te denken over de ziektekostenverzekering van 2021. Zeker als het gaat om orthodontie. Moet ik mijn kind nu laten behandelen? Of zal ik zelf mijn gebit een orthodontische behandeling geven? Veel mensen vragen zich af wat de mogelijkheden en wat de te verwachten kosten zijn. Wij geven op deze middag vrijblijvend advies wat voor u of uw kind het beste is.”

KORTE BEHANDELDUUR Orthodontie Binda is een laagdrempelige en toegankelijke praktijk waar liefde voor mensen en passie voor orthodontie altijd centraal staat. Saskia: ,,Een zo kort mogelijke behandelduur is voor ons altijd het uitgangspunt als we met het behandeltraject beginnen. Onze orthodontisten controleren de beugel zelf en voeren goed overleg met uw eigen tandarts en andere specialisten.”

GLIMLACH Orthodontiepraktijk Binda biedt behandelingen voor jongeren en volwassenen. De praktijk (ook een vestiging in Ede) volgt altijd de laatste ontwikkelingen en innovaties en beschikt over vele soorten beugels om jong en oud van dienst te zijn. ,,Een mooie glimlach is voor veel mensen belangrijk. Het geeft voldoening als je daaraan mag bijdragen.”

STERKE PUNTEN Orthodontiepraktijk Binda in een notendop: korte behandelduur, innovatieve en onopvallende beugels, gratis parkeren, geen wachttijden, hoge klanttevredenheidsscore, lief en goed opgeleid personeel.

PRAKTISCH Gratis intake en advies. Woensdagmiddag 7 oktober van 13.00 uur tot 16.30 uur.
Aanmelden kan per e-mail tot 5 oktober. ,,Wij nodigen iedereen van harte uit, misschien tot ziens in onze praktijk. Wij staan klaar voor een passend advies. ”, nodigt Saskia uit.

Orthodontiepraktijk Binda Barneveld, Stationsweg 4 in Barneveld. T: 0342-745753.

Gratis intake en advies bij Orthodontiepraktijk Binda in Barneveld.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie