Kinderboerderij Schaffelaar bestaat 1 jaar
Kinderboerderij Schaffelaar bestaat 1 jaar de Rozelaar

Kinderboerderij Schaffelaar bestaat 1 jaar

28 september 2020 om 08:55 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Op dierendag – 4 oktober – bestaat Kinderboerderij Schaffelaar 1 jaar. Een groot feest zit er dit jaar niet in, maar bezoekers zijn van harte welkom om dit jubileum toch mee te vieren, samen met de dieren.

Dierensnack

Bezoekers kunnen in de week van 5 t/m 10 oktober iets lekkers – een dierensnack – voor de dieren maken.

 

Bezoekers zijn welkom op de volgende tijden: maandag 5 oktober van 10.00-12.00 uur, dinsdag 6 oktober van 10.00-12.00 uur, woensdag 7 oktober van 10.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur, donderdag 8 oktober van 10.00-12.00 uur, vrijdag 9 oktober van 10.00-12.00 en van 13.00-16.00 uur en op zaterdag 10 oktober van 10.00-16.00 uur. Aanmelden is niet nodig. De kosten om een snack te maken zijn € 0,50. Voor abonnementhouders is deze activiteit gratis.

Zo houden we het samen veilig

* Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en van cliënten en begeleiders
* Voor én na je bezoek graag je handen desinfecteren
* Volg de looproute
* Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent

Kinderboerderij Schaffelaar

Kinderboerderij Schaffelaar is een kinderboerderij, gelegen op Het Schaffelaar Erf van Landgoed Schaffelaar. Een oude schuur is de afgelopen periode omgebouwd tot een prachtig dierenverblijf. Op de kinderboerderij zijn dwerggeitjes, ouessant schaapjes, kuhne kuhne varkentjes, ezels en uiteraard echte Barneveldse kippen.

Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke zorginstelling die mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving biedt. We bieden een veilige warme woonplek, zinvolle dagbesteding en uitdagend werk, midden in de samenleving. Het beheren van een kinderboerderij is een erg mooie aanvulling op de diverse soorten dagbesteding die de Rozelaar al biedt. De cliënten van de Rozelaar staan midden in de samenleving. De Rozelaar vindt het belangrijk om de maatschappelijke zelfstandigheid van cliënten te bevorderen en te behouden. Door het beheren van een kinderboerderij, waarbij bezoekers (jong&oud) langskomen om in contact te komen met de dieren, integreren cliënten in de samenleving en dragen ze hun steentje hier aan bij.

Kinderboerderij Schaffelaar bestaat 1 jaar
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie