Rachel Lether, hoofdhuidspecialist bij Salon Uniek in Barneveld.
Rachel Lether, hoofdhuidspecialist bij Salon Uniek in Barneveld. Salon Uniek
DE SPECIALIST

Hoofdhuidproblemen? Niets om u voor te schamen

25 september 2020 om 15:34 Zakelijk

BARNEVELD Op hoofdhuidproblemen rust nog best wel een taboe, weet hoofdhuidspecialist Rachel Lether van Salon Uniek uit ervaring. Mensen schamen zich ten onrechte voor klachten als huidschilfers, hoofdroos, eczeem, psoriasis en haaruitval door een ongezonde hoofdhuid. Het goede nieuws: er is een effectieve behandeling.

Hoofdhuidproblemen komen doorgaans aan het licht in de kappersstoel. Als kapster heb je vaak snel in de gaten als er wat mis is met de hoofdhuid van een klant. Bijvoorbeeld doordat haren glans missen of minder snel zijn gegroeid dan je zou verwachten. Als de hoofdhuid in slechte conditie is, krijg je nooit een mooie, volle bos haar. Klanten weten vaak van hun eigen hoofdhuidproblemen, maar het is geen onderwerp dat ze makkelijk bespreken.

OORZAKEN Mensen denken vaak dat hoofdhuidproblemen gek en vies zijn, maar dat gevoel voor schaamte is nergens voor nodig. Hoofdhuidproblemen komen heel vaak voor. Oorzaken voor een onrustige hoofdhuid zijn onder meer silliconen in haarverzorgingsproducten, hormonale stoornissen, erfelijkheid en stress. Bij jongeren zie je geregeld dat ze zoveel wax of gel in hun haar smeren dat de hoofdhuid nauwelijks meer kan ademen.

GRATIS ANALYSE Bij Salon Uniek organiseren we gedurende het jaar meerdere zogeheten ‘scopedagen’, gericht op hoofdhuidproblemen. Iedereen kan een afspraak maken voor gratis analyse en advies.

MEDISCOPE We beginnen altijd met een hoofdhuidanalyse met een mediscope. Dit innovatieve onderzoeksapparaat helpt ons de juiste diagnose te stellen. Vervolgens behandelen we uw haren en hoofdhuid met een speciale shampoo en onderzoeken we uw haren en hoofdhuid nogmaals met de mediscope. Aansluitend krijgt u allerlei vrijblijvende adviezen die helpen om de problemen op te lossen en in de toekomst te voorkomen.

Bij Salon Uniek werken we met de producten van Mediceuticals. Dit merk ontwikkelt en levert dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Aangeboden door Salon Uniek


De volgende scopedagen zijn gepland op:

Woe 30 september, 11.00 - 16.00 uur (locatie Torenplein)
Ma 5 oktober, 13.00 -16.00 uur (locatie Plantagelaan)
Ma 12 oktober, 9.00 - 12.00 uur (locatie Plantagelaan)

Bel of mail voor een afspraak

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie