Afbeelding
Pexels

Far cry 6 is aangekondigd. Werp jij de dictatuur omver?

24 september 2020 om 12:17 Partnercontent

Goed nieuws! Een tijdje geleden heeft Ubisoft Far Cry 6 voor ps4 en alle andere belangrijke platforms aangekondigd. Dit betekent dat je je vanaf 18 februari 2021 weer een flinke tijd kunt bezig houden. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze fantastische game.

Het verhaal

In Far Cry 6 sluit je je aan bij een groep guerillastrijders in de fictieve dictatuur staat Yara. Dictator Anton Castillo heeft als ambitie om Yara terug te brengen naar zijn oude glorie. Hierbij is hij niet vies van een beetje geweld. Zijn zoon Diego volgt Anton. Samen regeren ze met ijzeren vuist over Yara. Dit heeft tot gevolg dat er een revolutie wordt ontketend. Fans van de serie Breaking Bad zullen overigens extra plezier beleven. Anton Castillo wordt namelijk gespeeld door niemand minder dan Giancarlo Esposito. In Breaking Bad speelde hij de rol van drugsbaas Gus Fring.

Far Cry 6 belooft het grootste spel uit de serie tot nu toe te worden. Strijd in de jungle, op het strand of in e hoofdstad Esperanza. Als guerilla strijder maak je gebruik van geïmproviseerde wapens, voertuigen en een groep huurlingen genaamd Amigos. Met deze middelen ga je de strijd aan met het tirannieke regime.

Edities

Far Cry 6 wordt zoals al aangegeven uitgebracht op alle grote consoles. Zo kun je het spel straks spelen op de Playstation 4 en de Xbox One, maar ook op de volgende generatie consoles. Dit zijn de Playstation 5 en de Xbox Series X.

Ook zijn er verschillende edities van de game beschikbaar. Naast de standaard editie kun je ook kiezen voor de gold edition, ultimate edition en de collector’s edition. Elke editie biedt unieke extra’s ten opzichte van de standard edition. Zo krijg je bij de gold edition een Season pass met 3 uitbreidingspakketten. Bij de ultimate edition krijg je naast de season pass ook nog gave in-game extra’s. Met de collector’s edition krijg je een echte replica van de vlammenwerper die je in het spel kunt gebruiken. Genoeg redenen dus om niet voor de standaard editie te gaan!

Immortals Fenyx Rising

Far Cry 6 is echter niet het enige goede nieuws vanuit Ubisoft. Er staat namelijk nog een gave game gepland. In Immortals Fenyx Rising speel je de rol van Fenyx. Deze game speelt zich af in de Griekse mythologie. Je missie is om de Griekse goden te redden van een duistere vloek. Als Fenyx ga je de strijd aan met mythische wezens zoals cyplopen, Medusa en de Minotauros.

Het uiteindelijke doel van het spel is om de dodelijkste en sterkste titaan uit de Griekse mythologie te verslaan, Typhon. In het spel word je gesteund door de krachten van de goden, ze hebben je namelijk gezegend met geschenken. Deze gebruik je om monsters te verslaan, de wereld te verkennen en om eeuwenoude puzzels op te lossen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie