De eerste competitiewedstrijd van Simplex/SSS werd afgelast.
De eerste competitiewedstrijd van Simplex/SSS werd afgelast. Erik van 't Land

Eerste wedstrijd Simplex/SSS uitgesteld

20 september 2020 om 12:12 Volleybal

BARNEVELD De eerste competitiewedstrijd tussen Springendal/SetUp-3 en Simplex/SSS is uit voorzorg uitgesteld vanwege het geldende coronaprotocol. 

CORONA ‘Een van onze speelsters heeft contact gehad met een positief getest persoon. We willen elk risico vermijden en hebben daarom contact gezocht met de bond en onze tegenstandster Set Up uit Ootmarsum. Beide partijen stonden volledig achter onze wens om de wedstrijd uit te stellen. Het is puur uit voorzorg. De speelster is keurig op anderhalve meter gebleven, maar we wachten de uitslag van de test even af. We verwachten dat die negatief is. Mocht anders blijken dan zullen we daar uiteraard rekening mee houden’, aldus trainer/coach Bert Gerritsen.

‘Dit besluit hebben we vrijdagavond genomen. Het is natuurlijk erg jammer, omdat we er met z’n allen heel veel zin in hadden. We zijn echter uiterst voorzichtig en dan moet je daar ook naar handelen. In overleg met de bond zal een nieuwe datum gepland worden om de wedstrijd zo snel mogelijk in te halen’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie