PREMIUM ARTIKEL

Barnevelder in zijn element in Scherpenzeel

Voetbal
Foto: Guido de Boer
18 sep 2020, 12:39
Jorino Kleijn slalomt door de defensie van Nieuw Utrecht, maar zal niet scoren. De Barnevelder is in zijn element bij Valleivogels.
Jorino Kleijn slalomt door de defensie van Nieuw Utrecht, maar zal niet scoren. De Barnevelder is in zijn element bij Valleivogels.
BARNEVELD/SCHERPENZEEL

De schouders hangend naar voren, het hoofd naar beneden, balletje aan de voet en dan zijn acties maken. Op die momenten is Jorino Kleijn op zijn allerbest. Maar de nieuwe buitenspeler van Valleivogels is gebaat bij een goede sfeer. ,,Ik houd van vertrouwen.”

Een beetje onvriendelijk werd het. Gedoe met zijn directe tegenstander. En eigenlijk was het niet zo vreemd dat hij daar het middelpunt van was. Jorino Kleijn was vorige week in de slotfase van het bekerduel tussen Valleivogels en Nieuw Utrecht (0-0) de speler die door de bezoekers ‘gezocht’ werd. Overtredingen over en weer, appelleren bij scheidsrechter Van Pinxteren, blessures simuleren. Natuurlijk is dit gedrag aan de orde van de dag op een voetbalveld. Zaterdag ging het veel verder. ,,Er werd ook nog twee of drie keer naar me getuft. Ze moesten mij blijkbaar hebben”, stelde Kleijn droogjes vast.

VREEMD De buitenspeler uit Barneveld, met al geel op zak, hield op die momenten zijn hoofd erbij. Het tumult in de slotfase deed vreemd aan, want de wedstrijd was er helemaal niet naar. Toch gebeurde het. Daardoor maakte het thuispubliek van Valleivogels voor het eerst kennis met die andere kant van Jorino Kleijn. Hij laat ..

Deel dit artikel via:









advertentie