VV Barneveld uitgeschakeld in bekertoernooi

Voetbal
12 sep 2020, 20:35
Afbeelding
BARNEVELD

Barneveld zou bij een overwinning door mogen bekeren, maar na de knappe overwinning op VVOP gingen de Barnevelders tegen Woezik met 2-1 onderuit. Ook Woezik had aan de overwinning niet voldoende, want op doelsaldo troefde VVOP de ploeg af. Barneveld begon slecht en stond na één minuut al met 1-0 achter. De ploeg herstelde zich goed en Danny Wattimena en Dries Hazeleger kwamen op voorzetten van Fabian van Esch in kansrijke positie om te scoren, maar waren slordig in de afronding. Halverwege de eerste helft zakte het tempo en gingen de ploegen behoudender spelen.

Meteen na de rust liet Hosea Sahetapy een boogbal los, die door Fabian van Esch met een achterwaartse kopbal in het doel werd gewerkt; 1-1. Barneveld kon niet doordrukken, maar moest het initiatief aan Woezik laten. In de 75e minuut leverde nonchalant uitverdedigen Woezik een strafschop op, die onberispelijk werd benut; 2-1. Dat werd ..