Terschuurse Boys ongeslagen door in beker

Voetbal
12 sep 2020, 20:39
Afbeelding
TERSCHUUR

Terschuurse Boys, dat aan een gelijkspel voldoende had om door te bekeren, won na een goede tweede helft met 3-0 van Reaal Dronten. In het begin van de wedstrijd leek Terschuurse Boys nog een moeilijke middag tegemoet te gaan. Reaal Dronten nam het initiatief en doelman Gerben Hilgers moest een aantal keren goed ingrijpen om een achterstand te voorkomen. Eenmaal had hij geluk bij een schot van Tim Murks, dat via de binnenkant van de paal terug in het veld stuitte. Halverwege trok Terschuurse Boys de wedstrijd meer in evenwicht. Op een steekpass van Jeffrey van Belkum schoot Gydo Vos vrij voor doelman Angelo Brink naast. In de blessuretijd viel de openingstreffer. Op een voorzet van Peter Overeem maakte een verdediger hands en stuurde Gydo Vos uit de strafschop de doelman de verkeerde hoek in; 1-0.

Na de hervatting is de voorsprong niet meer in gevaar geweest. Een goed combinerend Terschuurse Boys nam het initiatief en verhoogde in de 59e minuut de voorsprong. Hans van Essen pikte een bal op en schoot vanaf de rand van de zestien onhoudbaar binnen; 2-0. Nadat een inzet van Jeffrey van Belkum door Christiaan Vosjan van de doellij..