genieten van prachtige omgeving van Achterveld
genieten van prachtige omgeving van Achterveld Rina Herder

Mooi evenement met prachtige opbrengst

6 september 2020 om 18:06 Activiteiten Deel je nieuws

Mooi evenement met prachtige opbrengst.

Zon, natuur, plezier en wandelen, ziehier de ingrediënten om  een geslaagd wandelevenement neer te zetten. Eén maand geleden zijn we verwachtingsvol begonnen met de voorbereidingen voor “de Walk to Fight against Cancer special edition  2020”. Het werd 35 graden, wie zit er dan te wachten op een uitnodiging om te wandelen en eventueel ook nog sponsoren te zoeken, niemand toch...

Nou, tòch wel  dus.........maar liefst 98 deelnemers uit de regio hebben een prachtige tocht gelopen. Onderweg werden de deelnemers  verwent met een rijkelijk gevulde goodie bag.  Na afloop was er lekkere soep en een mooie roos voor iedere deelnemer. De Turfstampers uit Hooglanderveen hebben de sfeer nog eens verhoogd, onderweg werden alle wandelaars persoonlijk met een serenade verrast.

De medewerksters van het Toon Hermans Huis maakten van de gelegenheid gebruik om de mogelijkheden onder de aandacht te brengen. 

Het mooiste van alles is dat we een Coronaproof evenement georganiseerd hebben, zodat KWF €13.000 kan besteden aan onderzoek.  De opbrengst was boven verwachting en mede mogelijk gemaakt dankzij de gastvrijheid van de Hessenkar.

Superfijn, dat we het met elkaar gerealiseerd hebben.  Alle, wandelaars, medewerkers en sponsoren, bloemisterij de Kelk, de Spar, bakkerij Toebast en Serva, harstikke bedankt.  

Serenade bij bekendmaking bedrag
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie