Bloembollenspecialist Carien van Boxtel.
Bloembollenspecialist Carien van Boxtel. Van Boxtel

Lezersvoordeel: met korting naar presentatie van dé bloembollenspecialist van Nederland

5 september 2020 om 16:07 Zakelijk

BARNEVELD Bloembollenspecialist Carien van Boxtel, bekend van De Keukenhof, komt naar Barneveld. Vrijdag 11 september verzorgt ze bij Hovenierscentrum De Briellaerd een speciale presentatie/workshop voor vijftien abonnees van de Barneveldse Krant.

Samen met bloembollenhofleverancier JUB Holland ontwikkelt tuin- en landschapsontwerper Van Boxtel voortdurend nieuwe bloembollensoorten en mengsels. ,,En elk mengsel is zo samengesteld dat hoogtes, kleuren en bloemvormen altijd perfect bij elkaar passen. Maar ook streven zij ernaar dat de mengsels afzonderlijk van elkaar bloeien en wel vier tot vijf maanden lang’’, meldt een woordvoerder van De Briellaerd.

TIPS EN INSPIRATIE De bijeenkomst vindt van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur plaats bij Hovenierscentrum De Briellaerd, Plantagelaan 20 in Barneveld. Tijdens de presentatie/workshop vertelt Van Boxtel over haar werk bij De Keukenhof, geeft ze tips over bijzondere bollenplannen en praat ze de aanwezigen onder meer bij over hoe je met bloembollen de biodiversiteit in de tuin kunt vergroten.

LEZERSPAS Op vertoon van uw Lezerspassie betaalt u slechts 10 euro i.p.v. 17,50 euro. Reserveren kan via info@briellaerd.nl of 0342-404510 (vol=vol). Afrekenen kan op vrijdag 11 september via een pin-betaling bij het hovenierscentrum.

Vanwege de coronarichtlijnen is er plek voor maximaal vijftien bezoekers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie