Voetbal
5 sep 2020, 19:56
Afbeelding
BARNEVELD

Voor de rust had VVOP het meeste balbezit, maar door gebrek aan een goede eindpass wisten de Voorthuizenaren nauwelijks gevaarlijk te worden. In de 22e minuut was er een verdedigingsfout in de Barneveldse defensie nodig om VVOP aan een voorsprong te helpen. Jos van Milligen pikte een slecht weggewerkte bal op en schoot onhoudbaar binnen; 0-1. Acht minuten later ging doelman Bart de Bont in de fout en kon Niek Bos de bal in het lege doel werken; 0-2. In het laatste kwartier van de eerste helft kwam Barneveld goed terug. Uit een vrije trap van Iloy Cislo viel de aansluitingstreffer, die door Jeffrey Davelaar achter zijn eigen doelman werd gewerkt; 1-2. Barneveld was in de 44e minuut nog dicht bij de gelijkmaker, maar Adem Sanli schoot in kansrijke positie op de lat.

Barneveld begon sterk aan de tweede helft en drong VVOP achteruit. Nadat doelman Freek van de Steeg een paar maal goed had ingegrepen, viel in de 60e minuut de gelijkmaker. Op een voorzet van Dries Hazeleger werkte Danny Wattimena de bal in het doel; 2-2. Even later werd Jos van Milligen met een rode kaart van het ve..