Voetbal
5 sep 2020, 19:59
Afbeelding
VEENHUIZERVELD

Rood Wit had aanvankelijk het beste van het spel, maar wist evenals Terschuurse Boys weinig kansen te creëren. Tom Doppenberg schoot eenmaal in kansrijke positie voorlangs. Nadat Terschuurse Boys het initiatief had overgenomen, viel in de 27e minuut de openingstreffer. Mark Doppenberg verspeelde de bal aan Gydo Vos, die Joris ten Bolscher kansloos liet; 0-1. Dat werd ook de ruststand

Na de hervatting ging de wedstrijd lange tijd gelijk op. In de 57e minuut mocht Rood Wit een stafschop nemen na een handsbal bij Terschuurse Boys. Marijn van Meerveld belastte zich met de uitvoering, maar moest zijn meerdere erkennen in doelman Gerben Hilgers. In de 73e minuut viel de gelijkmaker toch. Camilo Bronkhorst, in..