Marianne Minne - van Delen knipt Gerben Davelaar, haar eerste klant in de nieuwe salon.
Marianne Minne - van Delen knipt Gerben Davelaar, haar eerste klant in de nieuwe salon. Thuiskapster Marianne
Ondernemer in beeld

Nieuwe kapsalon in Barneveld-noord

1 september 2020 om 14:20 Zakelijk

BARNEVELD Twaalf jaar lang reisde Marianne Minne-van Delen (31) met haar koffer vol kappersspullen naar klanten in Barneveld, Voorthuizen en Lunteren. Met de opening van haar eigen salon aan huis, aan de Vliegersvelderlaan 27 in Barneveld, start ze een nieuwe uitdaging. ,,Ik ben nog steeds thuiskapster, maar dan met de nadruk op thuis.’’

Na een flinke verbouwing van bijna vier maanden opende haar nieuwe kapsalon dinsdag de deuren. Marianne heeft zowel de binnen- als de buitenkant volledig zelf ontworpen. De eerste klanten namen de afgelopen dagen plaats in de stijlvol ingerichte ruimte, gerealiseerd op de plek waar tot voor kort een garage stond. ,,Een openingsfeest zit er vanwege corona nu niet in, maar natuurlijk staat er voor iedereen wel koffie met wat lekkers klaar’’, zegt Marianne. Ze is blij dat haar agenda voor de komende weken al aardig is gevuld. ,,Veel klanten bij wie ik aan huis kwam, zijn meeverhuisd naar de nieuwe salon en verder heb ik al meerdere nieuwe klanten uit de wijk mogen verwelkomen. Ze vinden het makkelijk dat ze nu in hun eigen buurt naar de kapper kunnen en dat ze altijd dezelfde kapster hebben. Ook zijn mijn tarieven lager dan die van de meeste andere kapsalons.’’

OOK ‘S AVONDS Bij Thuiskapster Marianne - de naam blijft ongewijzigd - kan iedereen zich op afspraak laten knippen, kleuren en stylen. Ook voor visagie kun je er terecht. De salon is twee dagen in de week open en drie avonden. Bij bruidjes komt de Barneveldse indien gewenst aan huis voor een stijlvol kapsel op hun grote dag.

CORONAPROOF Marianne heeft allerlei maatregelen getroffen om de veiligheid van haar klanten te garanderen. Bij de ingang staat desinfectiemiddel voor de handen en in de salon zijn schermen geplaatst.

Met haar eigen salon aan huis gaat voor Marianne een droom in vervulling. ,,Twaalf jaar lang heb ik met veel plezier klanten in de regio bezocht. Heel gezellig, maar op een gegeven moment ging het gesleep met spullen me toch een beetje tegenstaan. En als moeder van Lenthe (7), Nova (3) en Mila (6 maanden) vind ik het ook prettig om nóg meer thuis te zijn.’’ Marianne zou het leuk vinden als één van haar dochters later ook kapster wordt. ,,Wie weet. In de salon staan drie kappersstoelen, dus ze kunnen hier alledrie aan het werk’’, zegt ze met een glimlach.

KORTINGSACTIE Een afspraak maken? Bel of app 06-2529 3568. Dames betalen 25,50 euro voor wassen, knippen, drogen en heren 22,50. Het tarief voor kinderen van 4-12 jaar is 17,50 en 13,50 voor kinderen tot drie jaar. Op vertoon van dit artikel krijg je tot 1 oktober éénmalig 10 procent korting (niet geldig in combinatie met andere acties).

Meer informatie via Thuiskapstermarianne.nl, Facebook of Instagram.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie