Afbeelding
Barneveld

Dit zijn de voordelen van het wonen in het idyllische Barneveld

25 augustus 2020 om 07:45 Partnercontent

Als je op zoek bent naar een mooie plek om te gaan wonen, dan is Barneveld absoluut het overwegen waard. Met de bossen van de Veluwe en het Kootwijkerzand in de buurt woon je hier heerlijk. In dit artikel zetten we nog wat voordelen van Barneveld op een rij voor je.

De gemeente denkt toekomstgericht

De gemeente Barneveld denkt duurzaam en richt zich op de toekomst. Een goed voorbeeld daarvan is het plan om tiny houses te bouwen in de woonwijk Bloemdal. In eerste instantie worden dit er naar verwachting vijf, maar het is duidelijk dat hier behoefte aan is. Van de 142 mensen die interesse hadden willen er immers 50 in zo’n kleine, duurzame woning wonen. En zij zien Barneveld als de perfecte locatie hiervoor. Daarnaast werkt de gemeente op verschillende andere manieren aan een duurzame toekomst.

Er wordt van alles georganiseerd

Hou je van een beetje leven in de brouwerij? Dan zit je zeker goed in Barneveld. Er zijn namelijk heel wat verenigingen en bedrijven die druk bezig zijn met het organiseren van de leukste evenementen. Zo is er de Barneveldse Middenstands Vereniging (BMV), die er momenteel voor zorgt dat er elke zaterdag wat leuks te beleven is in het centrum. Dat kan een muziekoptreden zijn, maar ook een markt of iets anders dat de moeite waard is. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen en daar vind je er in Barneveld heel veel van. Ervaar het zelf!

Je woont heerlijk centraal

De locatie is altijd één van de belangrijkste onderdelen waar je naar kijkt als je van plan bent om te verhuizen. Op dat gebied kan Barneveld eigenlijk alleen maar als toplocatie uit de bus komen. Heerlijk centraal in het land, met de Veluwe in je achtertuin, wie wil dat nu niet? Vanuit Barneveld kun je heel snel de A1 en de A30 op. Dus waar je ook naartoe wilt met de auto, je bent er zo. Wil je liever met het openbaar vervoer? Barneveld heeft maar liefst drie stations aan de spoorlijn Amersfoort Centraal - Ede-Wageningen: Barneveld Centrum, Barneveld Zuid en Barneveld Noord. Vier keer per uur rijdt hier een lightrail trein.

Kortom: in Barneveld is het heerlijk wonen om allerlei redenen. Ben je overtuigd en wil je de mogelijkheden verkennen? Bereken jouw maximale hypotheek en je weet precies hoeveel je kunt lenen om je woondroom in het idyllische Barneveld waar te maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie