Team Scherpenzeel
Team Scherpenzeel Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep Scherpenzeel bundelt krachten met andere vestigingen

17 augustus 2020 om 16:18 Nieuws Deel je nieuws

Vanaf 1 oktober a.s. zal Vallei Auto Groep Scherpenzeel haar krachten gaan bundelen met de overige vestigingen in Veenendaal, Ede en Wageningen. De medewerkers en alle bedrijfsactiviteiten van de Scherpenzeelse vestiging verhuizen op die datum naar één van de genoemde andere vestigingen. 

Bert de Kroon, algemeen directeur van Vallei Auto Groep, licht de organisatieverandering toe: 
“Omdat wij onze service- en dienstverlening naar onze klanten voor nu en in de toekomst, mede vanwege technologische ontwikkelingen, willen waarborgen zetten wij de dienstverlening zoals u van ons gewend bent voort in Ede, Veenendaal en Wageningen. Daarbij gaan de vertrouwde gezichten van Vallei Auto Groep Scherpenzeel de teams op een van de andere vestigingen versterken.”

Specialisatie
“In de afgelopen periode hebben wij al onze bedrijfsactiviteiten grondig bekeken en zijn we verder gegaan met de specialisatie op vestigingsniveau. Dit traject is afgerond en heeft geresulteerd in een helder dienstaanbod. Zo is de klant in Veenendaal welkom voor een nieuwe auto van één van onze merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT of ŠKODA. Vervolgens ligt in Ede de nadruk op de verkoop van gebruikte Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi modellen. Een gebruikte SEAT of ŠKODA vindt u in Wageningen. Op alle vestigingen zijn klanten welkom voor onderhoud, reparatie en autoverhuur. Bovendien kunt u in Veenendaal terecht voor autoschadeherstel. ” 

Uitstekende bereikbaarheid
“Met de verhuizing van de vestiging Scherpenzeel, blijft ons bedrijf overigens voor alle klanten uit de Vallei-regio uitstekend bereikbaar. Mede dankzij de goede wegverbindingen is een Vallei Auto Groep-locatie altijd dichtbij. Daarom heten wij alle klanten van de vestiging Scherpenzeel geïnteresseerden ook na 1 oktober van harte welkom bij één van onze vestigingen in Veenendaal, Ede of Wageningen!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie