Evert van de Veen
Evert van de Veen Hans Wijnveen

Evert van de Veen speelt verzoekprogramma met samenzang

17 augustus 2020 om 10:44 Muziek Deel je nieuws

Op zaterdag 22 augustus a.s. zal de organist Evert van de Veen het laatste orgelconcert geven in zomerserie in de  Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat  te Voorthuizen. Hij zal een verzoekprogramma ten gehore brengen. Evert heeft uit de verzoeken die zijn ingediend een mooi programma samengesteld. Er zijn al veel verzoeken ingediend met bekende koraalmelodieën. Daarom heeft Evert besloten ook samenzang in het programma op te nemen. Voor de bezoekers dus de kans om ook weer eens te kunnen zingen, iets wat we hebben gemist in deze Coronatijd.

Vooraf reserveren is verplicht via orgelcommissie@gk-voorthuizen.nl onder vermelding van datum concert(en) naam en telefoonnummer.
De bezoekers wordt gevraagd zich te houden aan de RIVM richtlijnen.
Er geld een maximum aantal bezoekers van 100 personen.

Betaling van € 6,00 per persoon bij voorkeur vooraf via rekeningnummer:
NL 36 RABO 0373 742 541 op naam van SKG Gereformeerde kerk Voorthuizen of betaalverzoek Tikkie: ?https://tikkie.me/pay/ot4sn9thm4tat1p2ip1n

Zie ook: www.orgelconcertenvoorthuizen.nl
Bij uitzondering kunt u  pinnen bij de kerk.

Het concert zal ook worden uitgezonden via 3 kanalen:
www.kerkomroep, www.kerkdienstgemist.nl en via het Youtubekanaal van de Gereformeerde kerk te Voorthuizen. Daarvoor kan een vrijwillige bijdrage worden overgemaakt via bovenstaande gegevens. Om de concerten in stand te houden is een vrijwillige bijdrage van de luisteraars zeer gewenst!!!

Het concert begint om 19.30 uur.                

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie