Fietstocht over de Veluwe

3 augustus 2020 om 20:22 Activiteiten Deel je nieuws

De Hersteld Hervormde Gemeente Barneveld en omstreken organiseert 8 augustus fietstochten van 15, 45 en 65 km over de Veluwe met een lunch.  U start tussen 9 en 11 uur bij de kerk aan de Rietberglaan 2 te Barneveld. Hier ontvangt u uw gekozen fietsroute. 

Bij de fietsroute van 15 km krijgt u een bon voor een bakje patat. Bij de 2 andere routes krijgt u een lunch voor onderweg mee. De lunch bestaat uit twee broodjes, pakje drinken, flesje water en een appel. Voor de kinderen is er ook snoep bij.

De kosten bedragen voor volwassenen €12,50 per persoon, voor kinderen €4,50 per kind. Reserveren is mogelijk via actie@hhgbarneveldeo.nl

De fietsroutes van 45 en 65 km komen langs restaurant De Landing in Stroe, waar een tussenstop gemaakt kan worden. Hier kunt u voor een gereduceerd tarief iets nuttigen.

Tussen 9 en 11uur is er bij de kerk de mogelijkheid om koffie met iets lekkers te nuttigen. De patatkraam zal van 11:30 tot 16:00 uur op de parkeerplaats staan, waar patat, snacks en drinken verkocht wordt.

Ook als u niet in de gelegenheid bent om mee te fietsen kunt u langs komen voor een kopje koffie of een patatje of een snack. 

Meer informatie is te lezen op de site: hhgbarneveldeo.nl 

Iedereen is van harte welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie