Snuffelmarkt Ichthuskerk

2 augustus 2020 om 19:30 Evenementen Deel je nieuws

Snuffelmarkt Ichthuskerk:

iedere dinsdag en zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uurin de Ichthuskerk aan de Tromplaan 8 in Voorthuizen.

We hebben inmiddels al een aantal verkoopdagen achter de rug en gelukkig al behoorlijk wat kunnen verkopen. Maar we hebben nog steeds veel goede spullen om te verkopen.Veel boeken, ook voor kinderen, speelgoed, kleding, schoenen, legpuzzels, elektrische apparaten, servies, curiosa. En in ieder geval op zaterdag 8 augustus ook buiten weer de verkoop van gereedschap. Er is ook nog wat tuinmeubilair.

Het is natuurlijk niet precies aan te geven wat er op de diverse verkoopdagen te koop is, want na iedere verkoping vullen we de tafels en rekken weer aan met wat er verder nog voorhanden is.

Buiten de gebruikte spullen hebben we ook nog (kraam)cadeaus, gebreide sokken, stola’s en diverse andere zelfgemaakte artikelen, uiteraard dus nieuw!

We houden natuurlijk rekening met de diverse maatregelen vanwege Corona, zoals desinfectie, afstand houden, vaste looproutes en slechts een beperkt aantal klanten tegelijkertijd naar binnen.

Helaas is het niet mogelijk om met een rolstoel naar binnen te gaan, voor het maneuvreren met een rolstoel zijn de paden te smal. Met een rollator gaat het wel.

Betalen is alleen contant mogelijk.

Tijdens deze snuffelmarkten is de Wereldwinkel in een andere zaal van de kerk open, dus kunt u daar gelijk een kijkje nemen.

We zien u graag komen (en kopen) op één van de volgende dinsdagen of zaterdagen, onze laatste verkoopdag is op zaterdag 29 augustus a.s.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie