Bunker R703 in liniedijk
Bunker R703 in liniedijk W.F.Vos

Avondwandeling langs de Grebbelinie

26 juli 2020 om 21:01 Historie Deel je nieuws

Op dinsdag  4  augustus  vindt  wederom een avondwandeling  plaats langs delen van de Grebbelinie.  Deze avondwandelingen worden georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting  “Grebbelinie in het vizier” en vinden plaats op iedere eerste dinsdag van de maanden (nu nog) augustus  tot en met oktober.

Er wordt getracht iedere wandeling een thema mee te geven. Het thema voor de maand  augustus  is de Pantherstellung  (op de plaats van de Grebbelinie) .

De startlocatie is bij het Educatief Centrum Grebbelinie Woudenberg / Scherpenzeel, Brinkkanterweg 23A. Woudenberg. Kosten voor deelname € 3,-- .Gratis parkeren.

In verband met de RIVM voorschriften,  moet vooraf een afspraak gemaakt worden. Dat kan door te bellen met 06—82326441.

De verdere data en thema’s staan op de website van de Stichting “Grebbelinie in het vizier”  onder het tabblad “Wandelingen”

De verdere data en thema’s staan op de website van de Stichting “Grebbelinie in het vizier”  onder het tabblad “Wandelingen”

De eerstvolgende wandeling staat voor 1 september op het programma.

 Ook wordt op dinsdag  11 augustus een Grebbelinie fietstocht georganiseerd
De afstand is ca 15 km. Tijdsduur: 1,5 – 2 uur.

Het vertrek is om 19.00 uur vanaf het Educatief Centrum  Woudenberg / Scherpenzeel . De kosten zijn  € 3 pp. Parkeren is gratis.
 

Per 1 juli is het weer mogelijk om het Educatief Centrum te bezoeken. Van dinsdag tot en met zaterdag is de expositie geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Echter,  door de RIVM voorschriften, moet ook daarvoor een afspraak gemaakt worden. Dat kan door te bellen met 06—82326441

De toegangsprijs is € 3,--. Kinderen tot 12 jaar (Onder begeleiding)  gratis. Ook hier is het parkeren gratis.

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie