De burgemeester overhandigt het eerste boerderijpakket
De burgemeester overhandigt het eerste boerderijpakket Prodifo.nl

Present brengt boerderijpakketten naar kwetsbare inwoners

17 juli 2020 om 20:29 Maatschappelijk Deel je nieuws

Stichting Present Barneveld heeft een mooie actie opgezet voor kwetsbare inwoners van de Gemeente Barneveld.  Dit doen zij in de vorm van een prachtig en gezond boerderijpakket, welke is samengesteld door de zorgboerderij ’t Paradijs. Deze pakketten worden door vrijwilligers van Present naar de inwoners gebracht die professionele hulp ontvangen.

Hiermee zorgen we dat ontmoeting en verbinding, wat Present hoog in het vaandel heeft staan, tot stand komt.

Stichting Present Barneveld heeft hiervoor een inzamelingsactie opgestart. Er zijn al mooie bedragen vanuit diverse hoeken gedoneerd.

Het eerste pakket is door de Burgemeester Asje van Dijk overhandigd aan de coördinatoren van Stichting Present Barneveld. De eerste boerderijpakketten zijn inmiddels afgeleverd met alleen maar positieve en dankbare reacties.

Hiermee stopt het niet! Stichting Present Barneveld gaat door met de actie en ook u kunt een bijdrage leveren. Geef ook zo’n mooi boerderijpakket aan een kwetsbare mede inwoner door €15,-- over te maken. Via een link op onze website www.stichtingpresent.nl/barneveld ziet u hoe u ook een boerderijpakket kunt doneren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie