Viviène Donk met haar foodtrailer ‘Delicious Italian Food’.
Viviène Donk met haar foodtrailer ‘Delicious Italian Food’. Kok & Cateringservice
Advertorial

Verse pizza en pasta in Garderen

16 juli 2020 om 14:35 Zakelijk

GARDEREN Nu de zon zich wat uitbundiger laat zien is het ook de hoogste tijd voor een Italiaanse verse maaltijd. Toch? Heerlijke pizza en pasta om mee te nemen. Het kan vanaf aanstaande zaterdag. Dan staat Viviène Donk van Kok & Cateringservice (KCS) met haar foodtrailer ‘Delicious Italian Food’ voor het eerst in Garderen.

,,In goed overleg met Bakkerij Schuiteman mag ik gebruik maken van de parkeerplaats pal naast hun zaak. Een prima plek voor onze foodtrailer.” Helemaal nieuw is Kok & Cateringservice trouwens niet. Sinds een aantal weken staat de multifunctionele cateraar ook, op donderdag en vrijdag, bij het busstation Wittenberg in Stroe: ,,Daar verkoop ik vooral snacks, broodjes, koffie, ijs en frisdrank. Mede door de coronacrisis kwam dit idee ineens in een stroomversnelling. Mensen willen er immers graag op uit, smaakvolle maaltijden ophalen en thuis of op de vakantieplek consumeren.”

DROOM Viviène is een bezige bij en van alle ‘kookmarkten’ thuis, legt ze verder uit: ,,Zo’n 15 jaar geleden maakte ik een switch qua werk. Eerst deed ik administratief werk, maar mijn voorliefde en lol in koken kregen steeds meer de overhand. Ik volgde verschillende opleidingen als kok en stapte in de wereld van de horeca.” Met de foodtrailers in Stroe en Garderen zet ze de volgende stap. Maar Viviène doet meer.

PRIVE FOODTRAILER ,,Wij leveren ook catering aan particulieren en bedrijven. In overleg nemen we een foodtrailer gewoon mee en laten de gasten ter plaatse genieten van lekkere hapjes. Veel is mogelijk. Ook voor kinderfeestjes.” Daarnaast is Viviène inzetbaar als ‘oproepkok’: ,,Als een restaurant een kok zoekt vanwege onderbezetting of ziekte, ben ik als zzp’er oproepbaar.”

VERS Alle producten van Kok & Cateringservice zijn trouwens versgemaakt. In eigen keuken. ,,Dat geldt voor zowel de snacks als de pizza’s en pasta’s. Ik hou ook rekening met eventuele wensen. Elke week maak ik de ‘pasta van de volgende week’ bekend. Stel u wilt glutenvrije pasta dan is dat mogelijk en bereid ik deze apart voor.”

Aftrap foodtrailer pizza en pasta. Zaterdag 18 juli. Van 16.30 – 20.00 uur. Bakkerstraat 8 parkeerplaats naast Bakkerij Schuiteman. ,,Om iedereen kennis te laten maken met ons aanbod krijgt u aanstaande zaterdag elke tweede pizza voor de helft van de prijs. Van harte welkom, ciao en tot dan.” 

Kok & Cateringservice. KCS. Dorpsstraat 4, 3886 AS Garderen. T: 06-40305875. Email: viviene.kcs@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie