Autobedrijf Schouten Stroe zoekt een ambitieuze 1e automonteur.
Autobedrijf Schouten Stroe zoekt een ambitieuze 1e automonteur. Schouten
Werk

Autobedrijf Schouten Stroe zoekt ambitieuze 1e automonteur

16 juli 2020 om 14:18 Zakelijk

STROE Wie de dorpskern van Stroe binnenrijdt kan er niet omheen: prachtige jong gebruikte occasions met een lage kilometerstand staan bij Autobedrijf Schouten Stroe klaar om van eigenaar de veranderen. Henk-Jan van Loo: ,,Binnen ons bedrijf draait alles om een tevreden klant die veilig op weg kan. Vanuit die visie verkopen wij niet alleen auto’s, maar verzorgen ook het onderhoud, schadeafhandeling en voldoen wij aan specifieke zoekopdrachten die klanten bij ons neerleggen.”

Autobedrijf Schouten Stroe is een begrip voor autobezitters vanuit de wijde omgeving. ,,Onze klanten weten wat ze aan ons hebben; wij ontzorgen. Dit gaat op basis van vertrouwen en vanuit een persoonlijke benadering. Dat geldt niet alleen voor de verkoop van een nieuwe auto of jong gebruikte occasion, maar zeer zeker ook als het gaat om vakkundig onderhoud, schadeafhandeling en pechhulp. Daarbij staan ambitie en innovatie centraal.”

GRATIS BANDEN WISSELEN Als dank voor het vertrouwen organiseert het autobedrijf jaarlijks een Wintercheckdag. Op deze dag kunnen vaste klanten gratis hun banden wisselen onder het genot van een kopje erwtensoep.

PERSOONLIJK De betrokkenheid die Henk-Jan en Rianne op hun klanten hebben vertaald zich ook in de omgang met het door hun gewaardeerde personeel. ,,Binnen ons bedrijf gaan we op een prettige en ongedwongen manier met elkaar om en in een werkplaats met geavanceerde diagnoseapparatuur kunnen onze werknemers hun hart ophalen.”

UITDAGEND EN AFWISSELEND Het vooruitstrevende autobedrijf is op zoek naar een 1e automonteur. ,,Vanwege de breedte van automerken krijgt onze nieuwe collega een zeer afwisselende en uitdagende baan. Van sleutelen aan een oldtimer tot aan werken met de nieuwste snufjes in luxe personenauto’s; echt geweldig! Daarbij gaan we op innovatieve wijze te werk om een brede doelgroep van dienst te zijn. Om de vakkennis up-to-date te houden krijgen onze collega’s jaarlijks een opleiding en trainingsprogramma aangeboden.”

Solliciteren?
Zin in een nieuwe uitdaging binnen een merkonafhankelijk autobedrijf? Kijk dan op www.schoutenstroe.nl. Of stuur je sollicitatie naar henkjan@schoutenstroe.nl.. Bellen mag ook: 0342 – 44 23 60.
Graag tot ziens!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie