Evert van de Veen
Evert van de Veen Hans Wijnveen

Evert van de Veen opent serie online orgelconcerten

11 juli 2020 om 18:42 Muziek Deel je nieuws

Op zaterdag 18 juli a.s. zal Evert van de Veen het eerste orgelconcert geven in zomerserie in de  Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat  te Voorthuizen.

Wegens het Coronavirus is  besloten om dit jaar geen publiek toe te laten bij de concerten.

Daarom worden de concerten via drie kanalen van de Gereformeerde kerk te Voorthuizen uitgezonden: kerkomroep,  kerkdienstgemist en het youtubekanaal van de kerk.

Evert van de Veen, die dit jaar zijn 40 jarig organisten jubileum viert, speelt op 18 juli  een aantrekkelijk programma rondom het thema “Het koraal centraal”. Hij zal werken van o.a. , Hagen, Bach, Mendelssohn, Gade, Andriessen en van den Berg. Evert besluit het concert met een eigen koraalfinale.

De orgelcommissie van deze kerk heeft besloten om de uitgenodigde organisten van deze zomerserie gewoon door te betalen, ondanks het gemis van entreegelden.
Daarom een vriendelijk, maar dringend verzoek om een gift over te maken op rekeningnummer  NL 36 RABO 0373 74 25 41 op naam van SKG Gereformeerde kerk Voorthuizen inzake orgelcommissie of via betaalverzoek Tikkie. De link hiervoor staat op de website van de orgelcommissie: www.orgenconcertenvoorthuizen.nl

Het concert begint om 19.30 uur.

De volgende concerten in deze zomerserie: 25 juli Jos van der Kooy,  1 augustus Gert van Hoef, 8 augustus Arjan Breukhoven, 15 augustus Arjan Veen en 22 augustus Evert van de Veen.(verzoekprogramma)
Verzoeken voor dit laatste concert kunnen worden ingediend via info@evertvandeveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie