SVN muziekweekend 'Venster op het Oosten' in De Glind

6 juli 2020 om 20:00 Muziek Deel je nieuws

Ook dit jaar organiseert Stichting Volksmuziek Nederland het weekend "Venster op het Oosten" in De Glind met dit jaar een weekendworkshop Griekse muziek, zigeunermuziek van de Roma, twee workshops klezmer en een masterclass traditionele muziek voor kleine ensembles.

Dit weekend is geschikt voor muzikanten en zangers die het beginners stadium voorbij zijn en redelijk vertrouwd zijn met hun instrument. We gaan leren improviseren en werken hard aan instrumentbeheersing. De tradities houden we hierbij keurig in ere. Ook voor vergevorderde muzikanten is er in dit weekend genoeg uitdaging om zich muzikaal te ontwikkelen!

De workshops worden gegeven door professionele muzikanten uit binnen- en buitenland met vaak een bijzondere staat van dienst. Zij maken van elke workshop een unieke belevenis!

De workshops staan beschreven op de website van Stichting Volksmuziek Nederland www.stichtingvolksmuzieknederland.nl. De RIVM richtlljnen worden in acht genomen. Er is daarom plaats voor 50 cursisten.

Na het weekend kun je nog lang nagenieten van al je nieuwe muziekervaringen en het goed verzorgde verblijf (volpension). 

Locatie: Conferentiecentrum De Glind, Postrweg 65, 3794 MK De Glind

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie