Milou Petersen uit Voorthuizen.
Milou Petersen uit Voorthuizen. Gelderpop

Gelderpop verrast 'bezoekers' met originele prijzen

6 juli 2020 om 12:16 Evenementen

VOORTHUIZEN Van een eigen Dixie-toilet op de volgende editie tot een tegoedbon voor tien hamburgers. De organisatie van Gelderpop verraste zaterdag - de dag waarop het door 'corona' afgelaste festival in Voorthuizen eigenlijk zou plaatsvinden - vijf deelnemers aan een loterij met originele prijzen. Die werden bij de winnaars thuis ,,op veilige afstand'' overhandigd. 

,,Ondanks dat Gelderpop op recreatieterrein Zeumeren dit jaar niet doorgaat, vinden we het belangrijk om onze bezoekers te bedanken voor alle steun. We doen er alles aan om ze zaterdag 3 juli 2021 een nog groter feestje te geven. We hopen dat iedereen gezond is en kijken uit naar de volgende editie”, aldus Barnevelder Tom Hengeveld namens organisator Festifairs. 

Op de derde Gelderpop van afgelopen zaterdag zouden onder meer Kensington en de Snollebollekes optreden. De line-up voor volgend jaar is nog niet bekend. 

WINNAARS Steven Kraal uit Barneveld won levenslang gratis toegang tot Gelderpop. Milou Petersen uit Voorthuizen is bij de volgende editie verzekerd van een eigen Dixie-toilet, inclusief genoeg wc-papier, een eigen sleutel en een schone wc-bril, aldus de organisatie.

Annemarie van Woudenbergh uit Voorthuizen kan op de volgende Gelderpop 150 euro aan consumptiemunten verzilveren en plaatsgenote Esmee van Middendorp won een festival-fotoshoot. Chris Evers, eveneens uit Voorthuizen, kan met vrienden lekker snacken. Hij kreeg een tegoedbon voor tien hamburgers. 

Esmee van Middendorp uit Voorthuizen.
Steven Kraal uit Barneveld.
Annemarie van Woudenbergh uit Voorthuizen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie