Afbeelding
Ben Bläss

Logeerhuis in De Glind blij met nieuwe rolstoelbus

6 juli 2020 om 08:34 Maatschappelijk

DE GLIND Q-Dreams, een rolstoelvriendelijk logeerhuis in wooninitiatief De Wijde Mantel in De Glind, heeft een nieuwe rolstoelbus. Die is vrijdag tijdens een feestelijke bijeenkomst door de kinderen van het logeerhuis in het bijzijn van ouders, verwanten, leidinggevenden, vrijwilligers en sponsors officieel onthuld en overgedragen.  

Q-Dreams richt zich op meervoudig beperkte kinderen die één-op-éénbegeleiding, persoonlijke verzorging en soms medische zorg nodig hebben. Q-Dreams focust vooral op jonge kinderen tot 5 jaar en kinderen/tieners van 5 tot en met 18 jaar. ,,Logeren bij Q-Dreams betekent plezier maken en binnen ieders mogelijkheden actief bezig zijn'', aldus het logeerhuis. 

Met de nieuwe bus bezoeken kinderen activiteiten in de regio, die voor kinderen zonder beperking worden georganiseerd. Na de onthulling van de rolstoelbus overhandigde een vertegenwoordiger van 'Old Grand Dad', een landelijke stichting van golfende grootvaders, aan oprichtster en verantwoordelijk leidster van het logeerhuis Quirine Stinga een cheque van 7.500 euro.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie