Afbeelding
Pauw Media

Helikopters en zeeschepen in centrum Barneveld

2 juli 2020 om 20:18 Overig

BARNEVELD Van bijzondere bouwwerken tot boten en van helikopters tot treinen. Achttien inwoners van de regio Barneveld exposeren deze en volgende maand hun modelbouw in een leegstaand winkelpand aan het Raadhuisplein 42 in Barneveld. Donderdagochtend opende wethouder Didi Dorrestijn de expositie, georganiseerd door de winkeliersvereniging.

Geïnteresseerden kunnen er op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur terecht. De toegang is gratis. ,,Hoewel de expositie nog niet officieel was geopend hebben we de afgelopen dagen al best wat aanloop gehad van nieuwsgierige Barnevelders'', vertelt centrummanager Kittty Schueler. ,,De reacties zijn erg enthousiast. Ook campingeigenaren vinden het leuk dat er deze zomer toch iets wordt georganiseerd in het centrum van Barneveld.''


Verzamelaars die hun spullen tijdelijk willen uitlenen, kunnen contact opnemen met Kitty Schueler via info@barneveldcentrum.nl Datzelfde geldt voor vrijwilligers die toezicht willen houden en bezoekers willen ontvangen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie