Afbeelding
..

Sport Society opent club in Voorthuizen

25 juni 2020 om 16:52 Zakelijk

BARNEVELD/VOORTHUIZEN Sport Society opent woensdag een nieuwe sportclub aan de Baron van Nagellstraat 37 in Voorthuizen. Sporters kunnen terecht in het voormalige pand van Veldhuizen Grafisch Effect.

,,We gaan in Voorthuizen hetzelfde concept lanceren als in Barneveld'', vertelt Jurriën Scheele, samen met Chico Pattiata initiatiefnemer van Sport Society. ,,We openen een kleinschalige sportclub, waar de focus ligt op persoonlijke begeleiding, beweging, voeding en een gezonde levensstijl.'' Eind 2018 openden de ondernemers hun vestiging aan de Bellstraat in Barneveld.

De eGym-fitnessapparatuur waarmee sporters een trainingsprogramma volgen, vormt ook in Voorthuizen de kern van het aanbod. Alle resultaten zijn meetbaar via een app. ,,De grote voordelen: sporters hebben inzicht in hun eigen vorderingen en trainen nooit te zwaar en als trainers kunnen we dankzij de data nóg betere begeleiding bieden'', vertelt Jurriën. Naast eGym biedt Sport Society kleinschalige groepslessen, functionele trainingen met losse materialen en personal training.

Leon van Broekhuizen wordt het gezicht van de vestiging in Voorthuizen, die een oppervlakte krijgt van 370 vierkante meter. Jurriën kijkt uit naar aanstaande woensdag 1 juli. ,,Dat wordt een mooie dag. De coronamaatregelen worden versoepeld, waardoor we ook weer binnen mogen trainen. Een mooi moment om de deuren te openen in Voorthuizen. In Barneveld zijn we in anderhalf jaar snel gegroeid en zijn we vrij bekend. In Voorthuizen beginnen we weer helemaal op nul met gratis kennismakingslessen. We hopen natuurlijk dat Sport Society ook daar een succes wordt.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie